Startpagina / Aromatherapie met de Monarch Clean Air en Care

Essentiële oliën (ook wel aromatische of etherische oliën genoemd) worden op natuurlijke wijze veelal uit geurige planten gewonnen. Het gebruiken en toepassen van essentiële oliën heet aromatherapie. Elke natuurzuivere olie bezit een eigen, unieke samenstelling van actieve bestanddelen en dit mengsel van werkzame stoffen bepaalt de werking en eigenschappen van de olie.

De Monarch Clean Air is voorzien van een aromatherapie functie welke zich op de bovenzijde van het apparaat bevind door middel van een uitsparing voor een aroma cassette. Plaats hierin een tissue of een kalksteen ( zie shop) en probeer enkele aroma’s naar keuze. Belangrijk om te noemen is dat de koolstof filter van de Monarch Clean Air zo sterk is dat geuren en gassen snel worden geabsorbeerd.

Ondanks dat de geuren snel worden geabsorbeerd blijft de werking van de aroma's 5 tot 8 uren aanwezig. Geen geur maar wel de werking van de aromatherapie.

Wanneer de Monarch Clean Air in een andere ruimte staat en de Clean Care wordt gebruikt in combinatie met de aromatherapie functie zijn de geuren zowel de werking sterk te ervaren. De geur zal langer in de ruimte te ervaren zijn. Dit maakt schoonmaken nog aangenamer en je omgeving ruikt heerlijk fris. De aroma's die worden gebruikt in combinatie met de Clean Air en Care maakt het tot de meest zuiverste vorm van aromatherapie. Een heerlijke ervaring om eens uit te proberen. Ook benieuwd wat Aroma’s voor uw gezondheid kunnen betekenen? Zie onze shop voor meer informatie.

Door de Monarch Clean Air en Care creëren we 99,9999% zuivere lucht tot 0,1 micron met daarbij de beste kwaliteit aan aroma’s. Laat je gerust informeren hoe je aromatherapie toepast met onze Monarch producten.

Wist u dat de aromatherapie niet alleen wordt gebruikt in wellness maar ook al jaren lang wordt gebruikt in ziekenhuizen, zorgcentra en thuis?