Startpagina / Clean Air Business

Uw bedrijf, onze zorg

Gemiddeld genomen zijn we 8 uur actief aanwezig op ons werk. Hetzij in een kantoorpand, kinderdagverblijf, ziekenhuis, fabriek, winkel en vele andere varianten. De luchtkwaliteit van deze locaties gaan er steeds verder op achteruit. Vrij vertaald, 8 uur lang in ongezonde lucht. Hier hebben we merkbaar last van al weten we vaak niet dat de oorzaak ongezonde lucht is. We worden in de zomer verkoeld met airco, we zuiveren ons ruimtes met vervuilde ventilatiekanalen en ramen blijven dicht of kunnen soms niet open. Dit zorgt er allemaal voor dat de vervuilde binnenlucht alleen maar toeneemt en niet weg kan. Dat dit onze gezondheid schade toe brengt is een voldongen feit. Maar ook onze prestaties worden er door beïnvloed!

De gevolgen van luchtvervuiling hebben een veel grotere impact dan wij misschien verwachten. Zijn bijvoorbeeld hoofdpijn, geïrriteerde ogen en vermoeidheid herkenbare klachten? Vervuilde lucht heeft een directe relatie met een hoger ziekteverzuim, vieze geuren en gezondheidsklachten op de werkvloer. Niet verbazend dat dit een negatieve impact heeft op onze productiviteit! Monarch Clean Air is een bewezen oplossing en brengt hierin verandering. Door de lucht voor 99,9999% te zuiveren en alle schadelijke vervuiling te elimineren.

Is de lucht in mijn bedrijf ongezond?

Over het algemeen merken we in onze bedrijven dat de binnenlucht de wensen over laat. Het gevoel een raam open te moeten zetten is herkenbaar en de gedachte dat er te weinig zuurstof aanwezig is, is ook niet onbekend. De verschillende oorzaken zijn te vinden in onze isolatie en formaldehyde. Schadelijke microdeeltjes kunnen door de goede isolatie van bedrijfspanden niet meer weg waardoor de vervuiling ernstig toeneemt. Dit heeft een negatief effect op de aanwezige ventilatie en verhindert de werking dermate dat het niet meer naar behoren functioneert. Formaldehyde en verontreinigde stoffen kunnen vrijkomen uit producten en in de lucht terechtkomen. Te denken valt aan spray’s, schoonmaakproducten en printers. Binnen de Europese Unie is deze stof bestempeld als een stof die kanker kan veroorzaken. Zo wordt de lucht in uw bedrijf ongezond maar ook schadelijk. Een aannemelijk gevolg is dat ziektes zich makkelijk en snel verspreiden onder de aanwezigen in uw bedrijf met een hoger ziekteverzuim tot besluit.

Drie belangrijke motivaties waarom Monarch Clean Air de oplossing biedt

Slechte luchtkwaliteit komt steeds meer onder de aandacht omdat we de schadelijke gevolgen steeds meer ondervinden. De oplossing is simpel. De Monarch Clean Air creëert een gezond binnenmilieu en heeft een direct en positief effect op de gezondheid binnen uw bedrijf.

Gezondheid voor uw bedrijf

Hoofdpijn, hoesten&niezen, irritaties aan de ogen? Monarch Clean Air elimineert al deze “sick building-symptomen”. Het resultaat? Een gezonde, productieve en aangename omgeving.

Aangenaam verblijf in uw bedrijf

Kantoren zijn vaak niet de meest aangename omgevingen als het gaat om geuren. Werknemers zullen zich hierin herkennen, maar bij klanten kan het zelfs een negatieve indruk achter laten. Monarch Clean Air neemt alle ongewenste geuren en schadelijke gassen in zich op. Door de superieure, actieve koolstoffilter draagt het bij aan een aangenaam verblijf in uw bedrijf.

Winst voor uw bedrijf

Een gezond bedrijf zorgt voor minder ziekteoverdracht met gevolg een daling in het ziekteverzuim. Een aangenaam verblijf verhoogt de productiviteit en het werkplezier. Een snel gemaakte winstgevende optelsom. Daarnaast ontstaat er een stofarme omgeving welke besparingen oplevert aan onderhoud en her-investeringskosten voor uw pand. Maar een stofvrije omgeving geeft ook een flinke besparing op uw energie.

Als we dat alles bij elkaar optellen is de investering vlot terug verdiend.

Corona

In deze Coronatijden zijn de Far-UVC lampen van groot belang. Monarch Clean Air heeft ze standaard. Far-UVC Light: Bestrijding van griepvirus, Bestrijding van coronavirus

Far-UVC-licht (222 nm) inactiveert efficiënt en veilig in de lucht aanwezige menselijke coronavirussen

Monarch Clean Air onderscheidt zich van andere luchtzuivering

Er zijn 2 soorten luchtreinigers. Welke zoek je?

1. Luchtreinigers met HEPA- filters zuiveren alleen bacteriën en toxische gassen, maximaal 99,995 % tot slechts 0,3 µ (micron). Deze worden gebruikt bij professionele en industriële luchtzuivering. Thuis en op kantoor hebben we ook last van, allergenen, virussen en schimmels. HEPA-filters houden deze niet tegen, daardoor hebben HEPA-luchtreinigers weinig tot geen nut op de gezondheid van mens en dier.

2. Luchtreinigers met ULPA-filters zuiveren 99,9999 % tot 0,1 µ. Luchtreinigers die hiervan voorzien zijn zuiveren lucht én oppervlakten. Daarnaast geven deze een natuurlijke zuivering van longen en bloedvaten, draagt het bij aan je immuunsysteem en zorgt het voor een aangenaam, stofvrij en gezond binnenmilieu. Dat is medische luchtzuivering. Hierin is de Monarch Clean Air momenteel “World Wide” de énige medische luchtzuivering.