Startpagina / Clean Air Home

Ongezonde lucht uit uw huis, gezonde lucht in uw huis

Er wordt steeds meer aandacht besteed aan de kwaliteit van onze buitenlucht, maar met onze binnenlucht is het vele malen erger gesteld.

Een van de oorzaken van onze ongezonde binnenlucht komt voort uit onze steeds beter geïsoleerde woningen en de toename van vervuilers in de woning. Doordat onze woning steeds beter geïsoleerd wordt, zodat het aangenaam warm is, kan de vervuiling niet meer uit de woning en stapelt deze zich steeds verder op. Daarnaast ontstaat er een stevige toename van vervuilers en micro organismes. Denk hierbij aan huisstofmijt, allergenen, bacteriën en schimmels. Dit samen zorgt voor een zeer ongezonde lucht in de woningen.

Dat deze slechte luchtkwaliteit schadelijke gevolgen heeft is een feit. Het aantal mensen met migraine, sinusitis en vermoeidheidsklachten neemt de afgelopen jaren drastisch toe. Ook klachten als allergieën, astma, COPD en slaapapneu zijn te wijten aan de vervuilde binnenlucht. Dat zuivere lucht uw gezondheid positief beïnvloed is niet onbekend maar dat vervuilde binnenlucht uw gezondheid negatief beïnvloed is ernstig onderbelicht.

Met de Monarch Clean Air creëren we zuivere lucht in uw woning met een positief effect op de gezondheid van uzelf maar ook voor de andere leden van uw huishouden!

Hoe schadelijk is ongezonde lucht voor mijn gezondheid?

Een vervuilde binnenlucht is de basis van vele verschillende gezondheidsklachten. In het bijzonder benoemen we de huisstofmijt en de allergenen als grote boosdoeners. De reden hiervoor komt voort uit het formaat. Deze deeltjes zijn namelijk kleiner dan 0,3 micron. Te klein dus om tegen gehouden te kunnen worden door onze neus- en keelhaartjes. Die allergenen vormen zich tot een kleverige massa en vinden hun weg naar onze longen. Daar aangekomen gaan ze onze bloedbanen dwarsliggen door de zuurstoftoevoer te beperken. Het tekort aan zuurstof heeft tot gevolg dat de zwakste schakel in ons lichaam onder druk komt te staan. Waardoor we symptomen krijgen van verminderd reukvermogen, hoesten, niezen en vermoeidheid gevolgd door allerlei vormen van allergieën, astma, longaandoeningen, slaapapneu, COPD, hooikoorts en nog vele andere klachten. Kortom, deze boosdoeners als huisstofmijt en haar allergenen zijn de oorzaak en moeten we wegnemen. De Monarch Clean Air is gemaakt om deze taak op zich te nemen. Door de oorzaak weg te nemen zullen ook de gezondheidsklachten afnemen.

Met de Monarch Clean Air geniet u van een betere gezondheid en zuivere longen door het creëren van gezonde lucht!

Dit maakt de Clean Air uniek voor uw woning

Gezond wonen Dalende uitgave   Grote prestaties
Elimineren van allergenen, bacteriën, schimmels, gassen en geuren (Grote) besparing op uw energierekening Eén Clean Air per max 6 gezinsleden voor thuis
Verhoogd de natuurlijke weerstand (Grote) besparing op het onderhoud van uw woning Zuivert een volledig woning vanaf één plaats onafhankelijk hoe groot uw woning is.
Reguleert het immuunsysteem (Grote) besparing op het onderhoud van uw apparatuur Zuivering ongeacht gesloten of geopende deuren
Preventieve en helende werking (Grote) besparing op dokters- en medicatie kosten
Geneeskrachtige werking op vele gezondheidsklachten Automatische vochtregulatie
Droogt schimmelvlekken uit Automatische reiniging tussen verwarmingspanelen
Automatische reiniging van ventilatiekanalen

Monarch Clean Air onderscheidt zich van andere luchtzuivering

Er zijn 2 soorten luchtreinigers. Welke zoek je?

1. Luchtreinigers met HEPA- filters zuiveren alleen bacteriën en toxische gassen, maximaal 99,995 % tot slechts 0,3 µ (micron). Deze worden gebruikt bij professionele en industriële luchtzuivering. Thuis en op kantoor hebben we ook last van, allergenen, virussen en schimmels. HEPA-filters houden deze niet tegen, daardoor hebben HEPA-luchtreinigers weinig tot geen nut op de gezondheid van mens en dier.

2. Luchtreinigers met ULPA-filters zuiveren 99,9999 % tot 0,1 µ. Luchtreinigers die hiervan voorzien zijn zuiveren lucht én oppervlakten. Daarnaast geven deze een natuurlijke zuivering van longen en bloedvaten, draagt het bij aan je immuunsysteem en zorgt het voor een aangenaam, stofvrij en gezond binnenmilieu. Dat is medische luchtzuivering. Hierin is de Monarch Clean Air momenteel “World Wide” de énige medische luchtzuivering.