Startpagina / Clean Care

Monarch Clean Care gaat de strijd aan met alle lucht- en andere microvervuiling in uw woning. Door de zichtbare en de onzichtbare vervuiling weg te nemen verkrijgt u een gezond binnenmilieu waardoor uw gezondheidsklachten afnemen. Denk hierbij aan huisstofmijt allergie, exceem, hart en vaat ziekten, uiteenlopende longproblematiek, cvs, migraine, vermoeidheid, slaapapneu etc.

Monarch Clean Care is het enige toestel dat een volledig binnenmilieu gezond maakt. De opgezogen allergenen en micro-organismen worden in het toestel gedood en enkel volledig gezuiverde lucht verlaat het toestel. Dat is schoonmaken en lucht zuiveren tegelijkertijd.

Monarch Clean Care zuivert een volledige woning voor 99,9999% van al het schadelijk klein, fijn en micro-stof. Monarch realiseert deze unieke zuivering door een combinatie van hoogtechnologische apparatuur en medisch verantwoorde filtering.

Klein in formaat, groot in prestaties

Monarch Clean Care is een medisch verantwoorde luchtzuiveraar met een ongeëvenaarde dieptereiniging die je matras, bedlinnen en andere stofferingen intens reinigt. Bovendien kan je je dekens en hoofdkussens gemakkelijk en efficiënt zuiveren van allergenen en fijn stof met de vacuumreiniging. Zo adem je ook tijdens je slaap zuivere lucht in. Essentieel voor een herstellende gezondheid. Ook om je woning schoon en allergie veilig te maken biedt de multifunctionele Monarch Clean Care verschillende unieke voordelen. Met dezelfde filtering als de Monarch Clean Air luchtzuiveraar zorgt dit multifunctioneel apparaat ook voor een gemakkelijker en efficiënter onderhoud van uw woning. Belangrijker uiteraard, is dat u en uw gezin meer energie, een betere weerstand en steeds minder last van allergieën en andere gezondheidsklachten zal ervaren.

Hoe werkt de Clean Care

De basisfiltering gebeurt door het opwekken van een zuivere cycloon. Aan de buitenzijde van een cycloon wordt alles naar buiten geslingerd en binnen in een cycloon ontstaat een zeer sterke opwaartse kracht. Op deze wijze wordt het grove stof en vuil (3%) krachtig tegen de zijwand van de container geslingerd en gescheiden van de fijnere deeltjes. De cycloon gaat verstopping van de filters tegen. De fijnere deeltjes worden vervolgens in volgorde van groot door diverse filters gestuurd. De eerste is de Dust Zero filter die net als een HEPA filter de deeltjes tot 0,3 micron opvangt (22%). De tweede filter elimineert de schadelijke geuren en gassen (35%) en noemen we daarom de Gas Zero filter. Deze filter is 8 keer effectiever dan gewone koolstoffilters. Tenslotte passeert de lucht door de belangrijkste filter, ook wel de Perfect Filter genoemd. Deze unieke filter zuivert tot 0,1 micron. In tegenstelling tot andere filters neemt de Perfect Filter het schadelijke microstof op (40%). Voordat deze zuivere lucht terug in het binnenmilieu gestuurd wordt, wordt deze lucht eerst gesteriliseerd en verrijkt met negatieve ionen, waardoor het lichaam beter de zuurstof kan opnemen waardoor het lichaam de ruimte krijgt om zich te herstellen.

Dit maakt de Clean Care uniek

Gezond wonen en slapen voor het hele gezin Besparingen voor iedereen Gecertificeerd met “World Best Product”
Maakt de volledige woning stofvrij en allergieveilig Energiezuinig Eco vriendelijk
Vacuumreiniging voor bedlinnen en hoofdkussens Minder schoonmaakwerk Hoogwaardige materialen
Dieptereiniging tot 7 cm voor matrassen en tapijten Levenslang gebruik 99% recyclebaar
Helende en geneeskrachtige werking Minder of zonder medicatie Minder Co2 Emissie
Zuivere aromatherapie mogelijk Minder dokterskosten Non stop luchtstroom
Zelfde luchtzuiveringswaarde als de Monarch Clean Air Schoonmaken en zuiveren tegelijkertijd Sterke dieptereiniging

Gezond slapen en wonen

Dankzij de Monarch Clean Air en Clean Care kunnen we een einde brengen aan de huisstofmijt en al haar schadelijke allergenen. De beste oplossing voor een gezond binnenmilieu, gegarandeerd!