Startpagina / Product accessoires

E- Dust Zero Filter

Deze filter elimineert stofdeeltjes tot een grootte van 0,3 micron. De vervuilde lucht gaat als eerst door deze meerlagige en elektrostatische HEPA filter. Deze filter is anti-bacterie behandelt waardoor de bacteriën zich niet kunnen voortplanten.

E-Perfect Filter

Met deze filter onderscheid de Monarch Clean Air zich van alle andere luchtreinigers en heeft het zijn medische certificering ontvangen. In plaats van slecht tot 0,3 micron te filteren, zoals de ander luchtreinigers, gaat de Monarch Clean Air met de ULPA filter tot 0,1 micron. Daarmee filtert het de lucht tot 99,9999%. Dit zijn unieke waarden en maakt Monarch Clean Air medisch verantwoord.

E-Gas Filter

Als laatste moet de lucht langs de E-Gas Folter. Deze filter is special ontwikkeld als Nano Silver filter voor de Monarch Clean Air. Door deze superieure actieve koolstoffilter worden alle toxische gassen, zoals VOC’s, ammoniak, formaldehyde en nog vele meer gefilterd. Waardoor alle onaangename geuren tot het verleden horen.

Plaatsing procedure

De Monarch Clean Air helpt u graag om het “sick building syndrome” tot verleden tijd te laten zijn. Dat kan snel en is vrij eenvoudig. We starten allereerst met een luchtmeting. Een gespecialiseerd bedrijf komt bij u langs om deze meting uit te voeren. Deze meting doen we om u zichtbaar te maken waarom de aanwezigen die werkzaam zijn in uw bedrijf geen last meer hebben van hun gezondheid als de Monarch Clean Air geplaatst is. Het zal inzage geven in de oude en de nieuwe situatie en verklaart waarom de aanwezigen zich beter voelen op het werk en met meer plezier naar het werk zullen gaan. Laten we niet vergeten dat ongezonde lucht voor vele aanwezigen de hoofdoorzaak is van het ziekteverzuim en soms ook van een burn out!