Startpagina / Blogs

Blogs

Monarch Clean Air, een natuurlijk vaccin

Monarch Clean Air, een natuurlijk vaccin

Mensen met onderliggende gezondheidsklachten, zoals hart- en vaatziektes, zijn meer vatbaar voor het Corona-virus dan gezonde mensen. Jonge mensen die hun natuurlijke weerstand en hun bijhorend immuunsysteem opbouwen (normaal tot hun dertig jaar) worden ook met Corona besmet, maar hebben er weinig of geen hinder van. Ook na hun dertig, zolang de natuurlijke weerstand hoog is, heeft het lichaam de kracht om automatisch anti-stoffen aan te maken en wordt men in bijna alle gevallen niet of nauwelijks ziek en is men snel genezen.

 Hoe bouw je een sterk imuunsysteem op?

Door zuivere lucht in te ademen zuivert men de longen en bloedvaten waardoor de natuurlijke weerstand verhoogt en het immuunsysteem op peil gebracht wordt én gehouden. Op deze wijze heeft het bloed de kracht om de juiste anti-stoffen aan te maken wat neerkomt op een natuurlijk vaccin.

 Daar waar voor elke griep- en corona-virus, een aparte inspuiting vereist is, zal een goed functionerend immuunsysteem beschermen tegen alle microben en virussen.

Monarch Clean Air is medische luchtzuivering en is de énige met een zuiverend effect op longen en bloedvaten met een perfect werkend immuunsysteem tot gevolg. Haar ionengenerator zorgt voor een versnelde en verbeterde zuurstofopname en de Far-UVC lampen zorgen voor het veilig en efficiënt inactiveren van alle griep- en corona-virussen die in de lucht zweven. De medische luchtzuivering zuigt zelfs rondzwevende aerosolen naar zich toe, waardoor een ganse woning gezuiverd wordt vanuit één plaats, zelfs met de deuren dicht. Dit komt omdat virussen en aerosolen tot 1.000 x kleiner zijn dan de doormeter van een mensenhaar waardoor open of gesloten deuren geen rol spelen.

Voor tandartsen, kantoren, scholen, kappers, enz. is het voorkomen van besmetting via de lucht een zeer belangrijk gegeven. Met de Monarch zouden we de economie terug kunnen laten opleven, doch de medische en farmaceutische wereld zien het liever anders.

Monarch zorgt niet enkel voor gezonde lucht maar ook dat de oppervlakken worden gezuiverd zodat een gezond en stof-arm binnenmilieu bekomen wordt waar het niet alleen gezond maar ook aangenaam vertoeven is.

Geen enkel ander merk, systeem, therapie, vaccin, medicatie of wat dan ook is in staat om de longfunctie blijvend en op natuurlijke wijze te verhogen waardoor elke cel in het lichaam opnieuw van voldoende zuurstof wordt voorzien met een constant aangescherpt immuunsysteem tot gevolg.

Preventieve bescherming tegen het Coronavirus

Preventieve bescherming tegen het Coronavirus

Virus

Het Coronavirus kan ernstige ziekteverschijnselen veroorzaken, vooral bij mensen met een zwakker immuunsysteem. Klachten gaan van koorts, hoesten en kortademigheid tot (zware) ademhalings- en longproblemen. Mensen met een zwakkere gezondheid hebben minder zuurstof in hun bloed, wat leidt tot een verlaagde productie van anticellen en dus een langer genezingsproces of zwaardere gevolgen.

Een griepspuit of Corona-vaccin beschermt tijdelijk voor 1 virus, maar niet op zijn varianten. Een gezond immuunsysteem beschermt ten alle tijde voor alle virussen.

Monarch luchtreinigers als preventieve bestrijding

De Monarch luchtreinigers zorgen niet enkel voor een aangenaam en gezond binnenmilieu, ze zuiveren ook de longen en de bloedbanen.

Met een luchtzuiveringspercentage van 99,9999% voor deeltjes tot 0.1 micron klein kunnen we stellen dat de Monarch toestellen de allerkleinste particles uit de lucht halen. Uiteraard kunnen we niemand van het virus genezen, maar Monarch kan er dus wel preventief voor zorgen dat de virus particles met een grootte van 0,08 micron (zoals die van het Coronavirus) uit de lucht worden gezuiverd. Zo kan verdere besmetting zo goed als vermeden worden.

Far-UVC lampen

De kracht van licht gebruiken: Far-UVC-licht (222nm) inactiveert efficiënt en veilig in de lucht aanwezige menselijke griep -en coronavirussen. Deze zijn standaard ingebouw in de Monarch Clean Air.

Bron: Columbia University Irving Medical Center, New York.

Gepubliceerd op 24 juni 2020

Testresultaten

Het influenza (griep en Corona) virus worden gefilterd met een Perfect®-filter dat 1/10.000mm deeltjes elimineert.

-Test results by FITI, World's Leading Testing & Research Institute.

-Testfilter model: MONARCH-filter

Note: We declearing that we never allow any particle passing through even PM 0.0006 (0.006/m³) with Monarch Clean Air.

Luchtreiniging: cruciaal tijdens COVID-19

Luchtreiniging: cruciaal tijdens COVID-19

Er is meer nodig dan een mondmasker om corona de wereld uit te helpen.

Wie dacht dat regelmatig je handen wassen, een mondmasker dragen en 1,5m afstand houden genoeg was om niet besmet te raken met het coronavirus, zit fout. Wie in een gesloten ruimte zit kan, zelfs al houdt hij zich aan alle coronamaatregelen, besmet worden met het virus. De oorzaak? Rondzwevende aerosolen.

Professor Jose-Luis Jimenez, specialist op het gebied van aerosolen, kwam met dit slechte nieuws: “Zelfs al draagt iedereen een mondmasker en wordt er voldoende afstand gehouden, dan nog raken mensen in gesloten ruimtes besmet met corona.”

Deze zogenaamde aerosolen zijn microscopisch kleine speekseldruppels die lange afstanden kunnen afleggen en lange tijd in de binnenlucht kunnen blijven hangen. Iedereen verspreidt constant aerosolen; tijdens het ademen, praten, hoesten en niezen. Je kan dus besmet worden met het virus door aerosolen in te ademenen. Het zijn die aerosolen die viruspartikels bevatten.

Je kan het inademen van aerosolen het beste vergelijken met het inademen van sigarettenrook. Als er iemand in eenzelfde ruimte als jou aan het roken is, rook je passief mee. Zelfs al staat die niet in jouw buurt. Die rook blijft dan ook nog eens in de ruimte hangen nadat die persoon er zelf niet meer is. Zo werkt het bij aerosolen ook; je kan ze nog tot 3 uur nadat iemand in een ruimte was, inademen.

Hoe kunnen we ons dan wel beschermen?

Het WHO (World Health Organization) heeft ondertussen aerosolen toegevoegd als derde belangrijke verspreider van het virus naast de transmissie van speekseldruppeltjes en besmette oppervlakken. De besmetting van het virus kan zich dus, naast direct contact, ook via luchtverplaatsing verspreiden. Genoeg afstand houden blijft de boodschap, maar nog belangrijker is voldoende ventilatie.

Het wordt dus zaak om die aerosolen te gaan elimineren. Dit wordt mogelijk dankzij de Monarch Clean Air. Deze zuivert alle schadelijke micro-organismen, waaronder bacteriën en virusdeeltjes, uit de lucht, en zorgt zo voor een gezonde ademlucht. Het installeren van luchtreinigers in scholen, winkelcentra, horeca, dokterspraktijken, kantoorruimtes, … kan de verspreiding van het virus dus sterk tegengaan. Er zijn al universitaire ziekenhuizen die deze boodschap begrepen hebben en een Monarch Clean Air gebruiken op de COVID-19 afdeling.

Vandaag zuiveren alle andere luchtzuiveringen met HEPA-filters. Deze filters zuiveren de lucht tot op 0,3 μm. Als je weet dat schadelijke deeltjes in de lucht een grootte van amper 0,1 μm hebben, is zo’n filter dus niet sterk genoeg. Wat onze Monarch Clean Air zo uniek maakt is dat ze de lucht wél zuivert tot op 0,1 μm. Met een zekerheid tot op 99,999 % genereert het een zuivere en helende lucht.


Monarch Clean Air is de enige luchtreiniger op de markt die in staat is de longfunctie blijvend op een natuurlijke wijze te verhogen. Hierdoor wordt elke cel in het lichaam terug van voldoende zuurstof voorzien, met een constant aangescherpt immuunsysteem tot gevolg. Zowel thuis, op kantoor, als overal waar mensen vertoeven in binnenlucht, zorgt Monarch Clean Air voor een goede gezondheid, en dit op constante basis.

Tips voor een gezonde luchtzuivering binnenshuis

Tips voor een gezonde luchtzuivering binnenshuis

Goede luchtzuivering is van cruciaal belang voor je lichaam en je algemene gezondheid. Je longen vrijwaren van onzuivere lucht is dus erg belangrijk. Gezien er vaak te veel vervuiling in de lucht rondhangt, zijn onze eigen neus- en keelhaartjes niet opgewassen om alle schadelijke deeltjes uit onze longen te houden. Hieronder lees je enkele tips om alsnog in een zuivere luchtomgeving te vertoeven.

De HEPA-filter als aanvulling op je eigen neus- en keelhaartjes

Ze zijn minder efficiënt dan onze neus- en keelhaartjes, maar we gebruiken ze bijna allemaal: de ‘actieve koolstoffilters’ of de HEPA-filters worden voornamelijk gebruikt om de (keuken-)geuren en (toxische) gassen op te vangen. Die filters worden zowel in een privé-omgeving als in een professionele omgeving geïnstalleerd en blijken een redelijk positief effect te hebben op een deel van de luchtvervuiling. Ook in operatiezalen worden de HEPA-filters gebruikt. Daar kunnen ze bacteriële infecties bij open wonden voorkomen.

Hoewel HEPA-filters dus een positief effect hebben op de omgeving, is het bewezen dat de filters de lucht niet volledig zuiveren. Microdeeltjes springen door HEPA-filters gewoon door en blijven bijgevolg ook een effect op de longfunctie hebben, wat uiteraard nefast kan zijn voor longinfecties en allergieën.

De Monarch Clean Air

Met onze Monarch Clean Air luchtzuiveraar worden ook die laatste kleine schadelijke microdeeltjes mee uit de lucht gezuiverd. Hierdoor worden ook de deeltjes die je neus- en keelharen niet kunnen tegenhouden en doorlaten naar de longen, verwijderd. Dat bevordert je gezondheid op alle vlakken en vermijdt ook allerlei kwaaltjes.

Vergelijk het met drie glazen water: in het eerste glas zit troebel water, wat er op wijst dat je binnenlucht allesbehalve gezuiverd is. In het tweede glas zit licht troebel water. Hier doen de HEPA-filters al hun werk en zorgen ze ervoor dat reeds heel wat vervuiling uit de lucht gezuiverd is. Daarnaast zet je een glas helder water. Dit is wat de Monarch luchtreiniger met jouw omgeving doet: het zuivert de volledige ruimte van alle schadelijke deeltjes. Uiteraard kies je er zelf altijd voor om niet het getroebleerde water te drinken, want vuil water drink je niet graag. Waarom pas je dit dan ook niet toe op jouw omgevingslucht?

 

Ventilatie in huis

Ventilatie in huis

Verlucht je binnenruimte op de juiste manier

Binnen een huishouden bestaan er twee soorten ventilatie: mechanische ventilatie en natuurlijke ventilatie. De ene wordt gegenereerd door een installatie binnenshuis, de andere gebruik je simpelweg door je raam open te zetten. Bij natuurlijke ventilatie, ook wel tocht genoemd, wordt er verse lucht van buiten naar binnen geduwd en wordt de vervuilde binnenlucht naar buiten geblazen.

Uiteraard gebeurt dit niet zomaar. Om natuurlijke ventilatie te genereren, moet je al snel twee ramen open zetten. Pas dan is natuurlijke luchtdoorstroom mogelijk. Slechts één raam openzetten volstaat om zuurstof binnen te laten, maar helpt niet om de micro-vervuiling af te voeren. Enkel bij voldoende tochtcreatie is er luchtverplaatsing waarbij de micro-organismen zich naar buiten verplaatsen en er verse lucht naar binnen komt.

Mechanische ventilatie is een soort luchtverplaatsing dat wordt gegenereerd door een geïnstalleerd ventilatiesysteem, waaronder het (verplichte) systeem D. Goede ventilatie zorgt voor de mechanische afvoer van 'vervuilde' binnenlucht in de gehele woning. Verse buitenlucht stroomt in dat geval de woning binnen via ventilatieroosters.

Maar mechanische ventilatie is echter niet altijd even goed voor onze gezondheid. Zo brengt het naast zuurstof ook fijn stof, schadelijke gassen en, bij mistig weer, vocht in huis. De “indoor” luchtvervuiling slorpt het vocht op, wordt zwaarder en dwarrelt naar de vloer. Op de vloer vinden we dan weer de meeste micro-organismen die zich, door het aangevoerde vocht, veel sneller vermenigvuldigen. Dat geeft meer micro-stof dat ook meer vocht opslorpt enz. Het is een vicieuze cirkel.

Micro-organismen zijn zwaarder dan gassen en bevinden zich meer naar de vloer waardoor warmte en zuurstof meer naar het plafond worden geduwd. De ventilatie-uitgang wordt steeds ter hoogte van het plafond geplaatst waardoor mechanische ventilatie wel de warmte en zuurstof wegneemt, maar niet de microvervuiling. Mechanische ventilatie, ook systeem D, verhoogt zelfs de micro-vervuiling in de binnenlucht. Logisch dat zo velen die systemen uitschakelen. Indien er gebruik wordt gemaakt van ventilatiekanalen, dan vormen die een bijkomende broeihaard van allerhande bacteriën en micro-organismen. Monarch is dé oplossing hiervoor.

Filters

Terwijl het fijn stof in de buitenlucht mee in de ventilatie wordt gezogen, zorgt dit fijn stof voor een snelle verstopping van de rechtlijnige ventilatiefilters, zelfs tot 75% verstopping binnen één week. Cyclonale filters daarentegen behouden hun filterwaarde tot het aangegeven tijdstip. Een cyclonale filter, de filter die in elke Monarch luchtreiniger zit, verstopt niet, zuivert alle vervuiling, maakt plaats voor de broodnodige zuurstof en zorgt voor een aangenaam en gezond binnenmilieu. Dat is veel goedkoper en heelt vele klachten!

Corona via lucht overdraagbaar

Corona via lucht overdraagbaar

Bescherm jezelf en je werknemers of collega’s, nu maar ook na Covid-19

Onderzoekers van het Rotterdamse Erasmus MC hebben, met behulp van wetenschappelijk onderzoek op fretten, aangetoond dat het coronavirus overdraagbaar is door de lucht. Het duidt niet alleen op hoe besmettelijk het virus nu echt is, maar wijst ook nog maar eens op het belang van social distancing. Het afstand houden van elkaar heeft dus wel degelijk zin.

De besmetting van het virus kan zich dus, naast direct contact, ook via luchtverplaatsing verspreiden. Dat kan op twee manieren: door druppels die door niezen of hoesten worden verspreid en mogelijks ook door kleine aerosolen. In het eerste geval dwarrelen de druppels reeds binnen een meter neer, maar kunnen ze alsnog ingeademd worden door een voorbijganger. In het tweede geval blijven de aerosolen, kleine deeltjes die vrijkomen bij het niezen of hoesten, langer in de lucht zweven. De aerosolen kunnen ook uren na het uitniezen nog blijven hangen in de lucht en ingeademd worden door verschillende personen, die vervolgens ook geïnfecteerd kunnen worden.

Hoe kunnen we een besmetting tegen gaan?

Genoeg afstand houden is dus de boodschap, alsook het dragen van mondmaskers in geval van ziekte of besmetting. Maar er is voor binnenruimtes een nog effectievere oplossing: de Monarch Clean Air. Nu veel bedrijven opnieuw aan de slag gaan, zullen we ook steeds meer in elkaars buurt en in kleinere ruimtes vertoeven. De kans op besmetting zal hierdoor dus verhogen. De Monarch Clean Air kan hier een stokje voor steken. De luchtreiniger haalt namelijk alle schadelijke micro-organismen, waaronder bacteriën en virusdeeltjes, uit de lucht en zorgt voor een gezonde ademlucht. Installeer je de luchtreiniger in je tandartspraktijk, je fotostudio, je kantoorruimte of je bedrijf, dan worden rondvliegende druppels en aerosolen uit de lucht gezuiverd. Je kans dus met een gerust geweten in de ruimte vertoeven.

Bekijk hieronder het filmpje over het onderzoek aan het Erasmus MC in Rotterdam.

Bron: https://www.hln.be/wetenschap-planeet/medisch/nederlands-onderzoek-corona-via-lucht-overdraagbaar~a3c0322c/

Verlucht je binnenruimte

Verlucht je binnenruimte

“Als we het coronavirus de komende maanden willen uitroeien, dan moeten we met z’n allen zo veel mogelijk in openlucht leven en werken.” Wetenschappelijke studies wijzen aan: de besmettingsgraad van het coronavirus in openlucht ligt lager dan die binnenshuis. Er wordt ons dus meer dan ooit aangeraden om zo veel mogelijk buiten te komen en zo veel mogelijk van onze dagelijkse activiteiten ook in de buitenlucht te doen. Maar hoe zit het voor degenen die dat niet zo gemakkelijk kunnen?

Steeds meer studies tonen aan dat wie zich in de buitenlucht bevindt, tot 10 keer minder kans heeft om met het coronavirus besmet te worden dan iemand die vaak binnenshuis blijft. Door tijdens de zomermaanden meer buiten te komen, zoals we normaal gezien wel doen, zouden we het coronavirus sneller in de kiem kunnen smoren. Maar lang niet voor iedereen is het evident om vaak buiten te vertoeven. Je werkt vanop kantoor of van thuis uit, je hebt geen tuin of terras of je hebt gewoonweg te veel schrik om besmet te worden door anderen… Die redenen zetten er toe aan om alsnog zo veel mogelijk binnenshuis te blijven. Daarom is het erg belangrijk dat ook binnenruimtes zo veel mogelijk verlucht worden en dat schadelijke (corona-)virussen, bacteriën en allergenen geëlimineerd kunnen worden. Monarch Clean Air against COVID19! Luchtzuivering is dus echt noodzakelijk. Daarbij kan de Monarch Clean Air je goed van dienst zijn: de luchtreiniger zuivert de binnenlucht al binnen enkele minuten en verwijdert in een mum van tijd alle schadelijke stoffen. Ook bij universitaire ziekenhuizen hebben ze dat begrepen: zij gebruiken de Monarch Clean Air op de COVID19-afdelingen. Need we say more?

Hooikoorts

Hooikoorts

’t Is de tijd van het jaar: de pollen vliegen in het rond en hooikoorts steekt de kop op. Maar hoe ontstaat hooikoorts eigenlijk? En kan er iets aan gedaan worden?

Hoe ontstaat hooikoorts?

In de lente en tijdens de zomermaanden vliegt er veel stuifmeel in het rond. Dat ademen we met z’n allen in. Onze neus- en keelhaartjes zorgen ervoor dat de pollen niet in onze longen terecht komen, maar dat ze blijven hangen in de neus- en keelholte. Dat gaat kriebelen, waardoor we niezen. Door regelmatig te niezen, worden die pollen grotendeels opnieuw naar buiten geblazen maar in vele gevallen blijven ze tegen de neuswanden kleven. Elke keer je niest, worden die pollen meer tegen de neuswand geblazen en bijgevolg kunnen ze dus niet meer ontsnappen. Dat is het moment waarop de neusslijmvliezen helpen en de pollen proberen te verteren.  

Een zwak immuunsysteem kan in tijden van hooikoorts niet enkel weerslag hebben op de ogen (irritatie), maar ook op het neusslijmvlies. Het vlies moet tijdens het pollenseizoen een grote hoeveelheid pollen verwerken. Een aangetast immuunsysteem kan ervoor zorgen dat het neusslijmvlies verzwakt en uitgedund is, waardoor het die grote hoeveelheid niet aankan en waardoor we een allergie opwekken.

Een verzwakt neusslijmvlies is te wijten aan een tekort aan zuurstof in de bloedbanen, waardoor er te weinig zuurstoftoevoer naar het neusslijmvlies is. Je neus blijft kriebelen en je blijft bijgevolg dus ook niezen. Je slijmen dikken aan, je krijgt een verstopte neus en soms komen er zelfs ademhalingsmoeilijkheden aan te pas. Dat is hooikoorts.

Kan hooikoorts genezen worden?

Hooikoorts kan genezen worden. Hiervoor zijn enkele gemakkelijke oplossingen:

Zo kan je hooikoorts te lijf gaan met medicatie. Die medicatie bestrijdt de symptomen van hooikoorts en zorgt voor een tijdelijke beterschap. Jammer genoeg is medicatie niet in staat om het probleem of de hooikoorts weg te nemen, dus verschijnselen zullen niet voor eeuwig wegblijven. Integendeel, een pilletje is al snel uitgewerkt.

Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om de oorzaak in z’n volledigheid weg te nemen en daarvoor kan Monarch je dé oplossing bieden.

Monarch werkt met medische filters en is daardoor gespecialiseerd in het zuiveren van de longen waardoor meer zuurstof in de bloedbanen terecht komt. Op deze manier krijgt elke cel in het lichaam terug voldoende zuurstof waardoor in het geval van hooikoorts, het neusslijmvlies versterkt en elke allergie afneemt of zelfs geneest, ook van hooikoorts. Het immuunsysteem krijgt binnenshuis een boost en reageert bijgevolg ook sterker in de buitenlucht.

Weetje:

Hooikoorts heeft niets te maken met ‘hooi’ noch met ‘koorts’. De ontdekker van de allergie, John Bostock, merkte de allergie op bij verschillende mensen tijdens het hooiseizoen. Daarom kreeg de allergie de naam ‘hooikoorts’.

Hoe virussen bestrijden met … licht

Hoe virussen bestrijden met … licht

Ja hoor, je leest het goed. Virussen kunnen bestreden worden met licht! Uiteraard niet met eender welk licht, want enkel het Far-UVC-licht heeft een virusbestrijdende functie. Hieronder lees je hoe dat juist in zijn werk gaat.

Wanneer iemand met een griep of verkoudheid moet niezen of hoesten, komen er vele minuscule virusdruppeltjes (aerosolen) in de lucht, waardoor je besmet kan raken met virussen.

Het is al langer bekend dat conventioneel UV-licht de overdracht van virussen door de lucht van persoon tot persoon vermindert. Dat kunnen ze omdat de UV-stralen de virussen doden terwijl ze in de lucht rondzweven.

Maar hoe werkt dat dan juist? Wetenschappelijk gezegd zorgt UV-licht ervoor dat de moleculaire verbindingen van organische moleculen zoals DNA, kapot worden gemaakt. Met als gevolg dat een (micro-)organisme afsterft. Vanwege zijn ontsmettende werking, wordt UV-licht onder andere gebruikt voor het desinfecteren van gereedschap voor chirurgen. Helaas is conventioneel UV-licht een gevaar voor onze veiligheid, het kan namelijk huidkanker en oogproblemen veroorzaken.

Is er een veilige manier om virussen met UV-licht te bestrijden?

Om virussen dan toch te kunnen doden met UV-licht dat niet schadelijk is voor onze eigen gezondheid, werd er een bepaald type UV-licht ontworpen, namelijk ‘FAR-UVC-licht’. Dat licht heeft slechts een zeer kort bereik in biologisch materiaal, wat wil zeggen dat het niet kan doordringen in de dode cellaag aan het oppervlak van onze huid, noch kan doordringen in onze ogen. Het FAR-UVC-licht kan dus geen levende cellen in ons lichaam bereiken of beschadigen, maar bereikt wel virussen die in de lucht rondzweven, simpelweg omdat virussen ongelooflijk klein zijn.

Kort gezegd; blootstelling aan FAR-UVC-licht is veilig voor mensen, maar potentieel dodelijk voor virussen in de lucht, en dat is goed nieuws!

Waar halen we ons voordeel met dit FAR-UVC-licht?

Omdat virussen eenvoudig overdraagbaar zijn via de binnenlucht, is het belangrijk om deze te gaan bestrijden met FAR-UVC-licht. De Monarch Clean Air bevat twee FAR-UVC lampen die alle griep- en coronavirussen veilig en efficiënt inactiveren, en die tegelijkertijd ook de lucht zuiveren. De luchtreiniger zelf elimineert alle schadelijke micro-organismen en toxische gassen uit de lucht en samen zorgen de FAR-UVC-lampen en de luchtreiniger voor een gezonde binnenlucht.

Door propere lucht in te ademen, worden de longen en de bloedvaten zelf ook gezuiverd. Hierdoor komt er meer zuurstof in de bloedbanen terecht, verhoogt de natuurlijke weerstand en wordt het immuunsysteem op peil gebracht én gehouden. Op deze manier heeft het bloed de kracht om antistoffen aan te maken. Het werkt dus als het ware als ‘een natuurlijk vaccin’ tegen alle virussen, waaronder ook de RSV-, griep- en coronavirussen.

Geen enkel ander merk, systeem, therapie, vaccin, medicatie of wat dan ook is in staat om de longfunctie blijvend en op natuurlijke wijze te verhogen. Hierdoor wordt elke cel in het lichaam opnieuw van voldoende zuurstof voorzien, met een constant aangescherpt immuunsysteem tot gevolg.