Hoe we te werk gaan

Bij Bmedic willen we de BHV en EHBO lessen net even anders neer zetten. Alles is hierin maatwerk. U kunt bijvoorbeeld denken aan scenario training. Hierdoor wordt iedereen die mee doet getraind in een zoveel mogelijk real life settings. Bijvoorbeeld reanimeren op een ct scan of mri. Of een bewusteloze slachtoffer uit een tractor halen. Welke situatie zich ook voor doet alles is hierin bespreekbaar. Dat noemen wij maatwerk. 

We proberen zoveel mogelijk de praktijk goed te oefenen. Wij streven naar lessen die meerwaarde hebben voor uw organisatie. Zodat iedereen weet wat hij moet doen in die ene situatie die altijd onverwachts komt. 

Wilt u het combineren met een lunch of diner? Geef het ons door! Wij werken samen met lokale restaurants en ondernemers om uw Bmedic beleving compleet te maken. 

Gemak dienst de mens. Daarom is het bij Bmedic mogelijk een meer-jaarlijkse training te boeken voor een gereduceerd tarief. Wij zorgen dat de BHV en EHBO jaarlijkse word aangeboden aan organisatie. U wordt hierin door ons volledig ontzorgt. 

×